Assortiment

Wat bieden we aan

Vers vlees - Nice 2 meat you

Vers vlees

We besteden steeds de grootste zorg bij het kiezen van ons rundvlees. We versnijden enkel jonge vrouwelijke dieren van het wit-blauwe ras die één of twee keren hebben gekalfd omdat dit vlees de beste kwaliteit oplevert en de malsheid ervan zeker ten goede komt!

Dry Aged beef

Dry Aged Beef wordt steeds populairder. Het is een prachtig stukje traditioneel rundvlees dat minimaal 21 dagen gerijpt wordt in een speciale koelcel, waarbij de luchtvochtigheid, lucht circulatie en temperatuur nauwlettend in de gaten worden gehouden. In de rijpingsperiode ontstaat een zwarte korst rondom het vlees. Deze korst beschermt het vlees tegen indrogen en bacterievorming. Het vlees verliest in de rijpingsperiode ca. 30% vocht en natuurlijke enzymen breken het spierweefsel af. Hierdoor is het gerijpt vlees erg mals en heeft het een bijzonder intense smaak. Na het rijpingsproces wordt de zwarte korst weggesneden en verschijnt een prachtig, helder, boterzacht, rood stuk vlees. Door het rijpingsproces is de smaak veel geconcentreerder en is het vlees heerlijk mals.

Varkensvlees

Is een van ons meest verkochte producten. Ons savourette gebraad, vers spek of ribbetjes zijn van topkwaliteit. Altijd vers en mals aan een betaalbaar tarief.

Kalfsvlees

Ons kalfsvlees is van hetzelfde ras als het rundvlees. In België zijn we zeer sterk in de kalverhouderij, waarbij kalveren steeds een superstreng controlesysteem ondergaan, genaamd BCV (Belgisch Controlesysteem van Vleeskalveren). Het waarborgt hier opnieuw de traceerbaarheid van zowel het dier als van het vlees en garandeert de afwezigheid van illegale groeibevorderaars en antibiotica.

Gevogelte

Kip en kalkoen zijn zeer mooie producten en ga je bij ons zeer veel terugvinden. Zowel in de warme gerechten, panklare gerechten en charcuterie,… Gevogelte wordt elke dag geleverd zodat we steeds met verse producten kunnen werken. Parelhoen, eend, kwartel en andere minder courante soorten zijn ook steeds op bestelling te verkrijgen.

Wild

In de herfst gaat het jachtseizoen open en daar kijkt de wildliefhebber natuurlijk naar uit. Wild dat bij ons te verkrijgen is op bestelling: Hertenkalffilet Hertenragout Reefilet Hazenrug Fazant Everzwijn Patrijs …

Panklare gerechten

Al onze panklare gerechten worden dagelijks in eigen atelier vervaardigd. We proberen steeds te zorgen voor een afwisselend assortiment en het regelmatig uitvinden van nieuwe creaties is zonder twijfel onze grootste troef!
BBQ vlees - Nice 2 meat you

BBQ vlees

Bij zomerse temperaturen kunt u steeds een ruim bbq-assortiment terugvinden in onze toonbank. Denkt u eerder aan een lekkere winterbarbecue? Geen nood, u kan het ganse jaar door naar believen bestellen uit onze barbecuefolder. Wij werken steeds met diverse eigen producten van hoge kwaliteit, succes verzekerd!
Bereidingen - Nice 2 Meat You

Bereidingen

In onze winkelruimte krijgen dagschotels, pasta’s, soepen en bereidingen een prominente plaats. Deze zijn dan ook het visitekaartje van onze traiteurzaak. Dagelijks voorzien we een warme dagschotel tussen 11u en 14u en een 20-tal soorten schoteltjes om thuis op te warmen. Ook maken een tal van aardappelbereidingen en warme groenten een deel uit van ons assortiment. Alle deze gerechten worden in huis gemaakt en een vlotte rotatie zorgt dan ook voor een gegarandeerde versheid!
Charcuterie - Nice 2 Meat You

Charcuterie

U houdt van afwisseling of wil uw genodigden overdonderen? U zoekt wat lekkers als beleg of als tapa? U bent bij ons aan het juiste adres! Onze charcuterie wordt gedeeltelijk huisbereid en gedeeltelijk aangekocht bij de beste producenten. Dit met aandacht voor de wensen van de klant en een optimale kwaliteit. Een ruim aanbod aan gekookte en gedroogde hammen, binnen- en buitenlandse salami’s, een ruim assortiment aan huisbereide, fijne vleesbroodsoorten, u vindt het allemaal in onze zaak! Regelmatig komen er overigens nieuwe producten bij. Samen met ons team zijn we steeds op zoek naar nieuwigheden om onze klanten te verwennen.

Salades

Onze salades worden allemaal in eigen atelier vervaardigd. Deze worden dagvers geproduceerd met zelfbereide mayonaises, wat een unieke smaak tot gevolg heeft. Een regelmatige afwisseling in het assortiment weten onze klanten dan ook enorm te appreciëren.
Kaas - Nice 2 Meat You

Kaas

In ons ruim assortiment van Belgische en Franse kazen vindt iedereen wel iets naar z’n smaak! Wij verzorgen ook kaasbuffetten voor kleine of grote groepen! Onze kaasplanken worden samengesteld uit een uitgelezen assortiment rijpe en fijne kazen en worden verzorgd afgewerkt met rijkelijk veel vers fruit, notenmix, vijgenconfituur, dadelbrood en gedroogd fruit.
Wijn - Nice 2 Meat You

Wijn

Bij ieder gerecht hebben we wel een passend wijntje in huis. Bovendien hebben we steeds cava en enkele soorten witte wijn voor u gekoeld staan… Vraag gerust om meer informatie, wij helpen je graag!
Belegde Broodjes - Nice 2 Meat You

Belegde Broodjes

Wat smaakt er beter dan een vers, lekker krokant belegd broodje? Verkiest u wit, bruin, meergranen stokbrood of een malse sandwich? Wij hebben het allemaal in huis voor u! Onze broodjes worden 2x per dag door een warme bakker vers aan huis geleverd, wat een optimale versheid garandeert! Probeer zeker ook eens de warme broodjes. Ons warm broodje van het huis is al jarenlang een absolute topper!
Brood - Nice 2 Meat You

Brood

Bij ons vind je dagelijks een ruim assortiment vers brood, stokbroodjes, sandwiches en pistolets. Ook een 10-tal soorten ontbijtkoeken behoren tot ons aanbod. Heb je zin in een suiker- of krentenbrood of hou je meer van een speltbrood? Geen nood, op bestelling kunnen ook uw favoriete broodsoorten worden verkregen.
Dessert - Nice 2 Meat You

Dessert

Zin in iets zoet na uw dagschotel of tijd voor een vieruurtje? Verkiest u een chocomousse, een roomrijstje of liever een gebakje? U vindt beslist iets naar uw smaak in onze toonbank! Probeer zeker ook eens onze overheerlijke broodpudding met appeltjes en kaneel!
Assortiment - Schotels - Nice 2 Meat You

Schotels

Organiseer je een gezellige avond met vrienden, een receptie, een leuk verjaardagsfeest of een Communiefeest voor je oogappel? Dan vind je zeker een passende formule terug in onze culinaire afhaalfolder!